Opțiune deschisă

această opțiune - Traducere în spaniolă - exemple în română | Reverso Context

De fiecare dată când salvați un document, Pages îl salvează ca versiune nouă.

Intrarea în legalitate – un drept al prop. construcției sau o opțiune a autorității locale (ed. 387)

Prin urmare, puteți să explorați versiunile anterioare, să salvați o copie a unei versiuni anterioare sau să restaurați un document la o versiune anterioară. De asemenea, puteți copia și lipi text și obiecte dintr-o versiune anterioară în versiunea opțiune deschisă.

Setarea opțiunilor de utilizator pentru baza de date curentă

Fereastra se reîmprospătează pentru a afișa miniatura versiunii curente în partea stângă și o stivă de miniaturi ale versiunilor anterioare în partea dreaptă. O cronologie verticală apare în partea dreaptă a ecranului.

Ninguna Antílope embarazada tiene esa opción. Nici o antilopă greoaie de la sarcină nu are această opțiune. Si todavía quiere proceder con esa opción. Daca vreți sa continuam

Pentru opțiune deschisă vizualiza versiunile anterioare, faceți clic pe reperele din cronologie sau pe săgețile de lângă stiva de miniaturi ale documentelor, apoi faceți clic pe o miniatură pentru a vizualiza versiunea la dimensiune completă.

Efectuați una dintre următoarele acțiuni: Editarea versiunii curente: Faceți clic pe miniatura din stânga, faceți modificările, apoi faceți clic pe OK.

Restaurarea unei versiuni anterioare: Faceți clic pe Restaurează, sub miniatura sa. O versiune restaurată înlocuiește versiunea curentă.

opțiune deschisă

Salvarea unei copii a unei versiuni anterioare ca document nou: Țineți apăsată tasta Opțiune de pe tastatură, apoi faceți clic pe Restaurează o copie. Pages deschide copia într-o fereastră nouă, în care o puteți edita și salva cu un nume nou.

Când este selectată, baza de date este compactată și reparată automat atunci când opțiune deschisă închideți. Eliminare informații personale din proprietățile fișierului la salvare Când este selectată, elimină automat informațiile personale din proprietățile fișierului atunci când salvați fișierul. Selectarea opțiunilor de navigare pentru baza de date curentă Puteți să particularizați navigarea pentru aplicația curentă din aceste opțiuni: Setare Descriere Afișare Panou navigare Dacă debifați această opțiune, Panoul de navigare nu va fi afișat atunci când se deschide baza de date curentă. Opțiuni opțiune deschisă navigare Când este selectată, puteți să schimbați categoriile și grupurile care apar în Panoul de navigare și să setați opțiunile pentru modul în care se deschid obiectele în baza de date curentă.

Versiunea inițială rămâne și ea deschisă în propria sa fereastră. Închiderea acestei opțiune deschisă și revenirea la documentul dvs.

Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing După ce creați și testați lista de remarketing, o puteți modifica dacă doriți să vă asigurați că produsele sau serviciile dvs.

Restaurarea ultimei versiuni deschise opțiune deschisă salvate O versiune restaurată înlocuiește versiunea curentă. Pentru a păstra atât versiunea curentă, cât și una anterioară, salvați o copie a versiunii anterioare, după cum este descris în sarcina anterioară.

opțiune deschisă

Opțiune deschisă salvată: Toate modificările pe care le-ați adus documentului de la ultima salvare sunt șterse. Faceți clic pe Restaurează sau pe OK. Copierea textului sau a obiectelor din versiunile anterioare Puteți copia text și obiecte din versiuni anterioare ale documentului și le puteți lipi în versiunea curentă.

  • Strategie pe niveluri pe opțiuni binare
  • Puteţi dezactiva această opţiune în setările telefonului.

Se deschide cronologia documentului. Versiunea curentă apare în fereastra din stânga. Versiunile anterioare apar în fereastra din dreapta.

opțiune deschisă

Faceți clic pe OK. Dacă adăugați o parolă la document sau dacă modificați parola existentă, aceasta se aplică numai respectivei versiuni a documentului și cum poți câștiga bani pentru tine ulterioare. Notă: În cazul în care documentul este partajat cu alțiiorice persoană opțiune deschisă permisiune de modificare poate copia și restaura numai versiunile create după ce ați partajat documentul.

LIBERTY opțiune deschisă

Toate persoanele cu permisiune Doar afișare nu pot accesa versiunile anterioare. Pentru a-i împiedica opțiune deschisă ceilalți să restaureze o versiune neprotejată a documentului sau o versiune cu parolă mai veche, opriți partajarea documentuluiadăugați-i o parolă unică, apoi partajați din nou documentul.

A se vedea și.

  1. Setarea opțiunilor de utilizator pentru baza de date curentă - Access
  2. Opțiuni turbo cum să faci videoclipuri

Citițiși